Badkamer

Badkamer wrappen met interieurfolie

Als je op zoek bent naar een manier om je badkamer op te knappen zonder dat je de tegels hoeft te vervangen, dan is het wrappen van je badkamer wellicht een goede optie voor jou. Badkamerwrapping is een proces waarbij speciale interieurfolie wordt aangebracht over bestaande tegels, en zo een nieuwe look geeft aan de badkamer. Op deze pagina vind je allerlei verschillende badkamerprojecten waarbij interieurfolie gebruik kan worden.

Populaire interieurfolies voor de badkamer

Tegelwanden

Tegelwanden kunnen worden bekleed met interieurfolie om een ​​geheel nieuwe uitstraling te geven aan de badkamer. Je kunt kiezen voor een effen kleur of patroon dat past bij de rest van de badkamerinrichting. Met gewrapte badkamertegels geef je jouw badkamer een makeover zonder iets te veranderen!

Vloeren

Een ander project dat je kunt uitvoeren bij het wrappen van een badkamer is het bedekken van de vloertegels met folie. Dit kan een goede optie zijn als je op zoek bent naar een goedkopere oplossing voor het vervangen van de vloertegels.

Douche

Je kunt ook de douchewanden bekleden met interieurfolie om een nieuwe uitstraling te geven aan de douche. Dit is vooral handig als de tegels in de douche moeilijk schoon te maken zijn.

Badkuip

Een andere manier om een badkamer te wrappen, is door de badkuip te bekleden met interieurfolie. Dit kan een goede optie zijn als de badkuip niet meer mooi is, maar je geen nieuwe wilt kopen.

Badkamermeubilair

Het is ook mogelijk om badkamermeubilair te wrappen met interieurfolie. Dit kan een goedkope manier zijn om een ​​nieuwe look te geven aan badkamerkasten en wastafels.

Spiegels

Ten slotte kun je ook de spiegels in de badkamer bekleden met interieurfolie. Dit kan een goede manier zijn om de spiegels te matchen met de rest van de badkamerinrichting.

Image with textddd

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Button label